Preturi de materiale preluate automat din site-urile distribuitorilor

Cu DOCLIB esti peste tot ... in curtea depozitelor distribuitorilor de materiale din Romania, Austria, Germania, ... .

De acum DOCLIB-ul cauta automat pe net ofertele de preturi din site-urile furnizorilor sau distribuitorilor pentru materialele din lucrarile dumneavoastra.

Acum, in DOCLIB, utilizatorii au la dispozitie 118.000 de materiale cu preturi la zi preluate prin internet direct din site-ul distribuitorului, furnizorului sau depozitului care comercializeaza acest material( fara a iesi din program si a apela la un browser).

Cand utilizatorul se afla pozitionat in "Preturi la lucrari", in dreptul unui material, are posibilitatea sa caute "Pret si furnizor direct din site-ul distribuitorului".

Apasand acest buton, apare automat "Lista materialelor importante pentru care utilizatorul poate extrage direct din site-ul distribuitorului informatia de pret".

In aceasta fereastra utilizatorul are mai multe posibilitati:
        - sa caute in lista un material, dupa denumire;
        - sa preia un material;
        - sa caute pretul direct din site;
        - sa propuna un site (link).

Daca utilizatorul alege sa caute un pret direct din site, apare o fereastra in care utilizatorul poate vedea informatii despre materialul selectat: denumirea, link, unitate de masura, pret, moneda.

Actionand butonul "Trimitere catre Doclib", utilizatorului ii sunt afisate doua posibilitati:
        1. Sa preia doar pretul materialului;
        2. Sa ataseze, defineasca pointer la furnizor (furnizorul este numele site-ului distribuitorului) (utilizatorul are posibilitatea ca intretinerea pretului la furnizor sa se faca automat prin link-ul catre site).

Cu ocazia cautarii de preturi din site-uri de distribuitori de materiale, de pe net,acum utilizatorul are posibilitatea suplimentara de a atasa in dreptul materialului o legatura permanenta cu site-ul distribuitorului preferat(informatia din site care reprezinta pretul acestui material in acest site).

Cu ocazia comenzii generale, activata de utilizator, "Refresh pret site distribuitori" si la acest material se va reimprospata pretul materialului din colectia Doclib cu pretul de ultima ora din acest site.

Meniu